Over ons

Troupin Uitvaartzorg Haarlem is een onderdeel van Troupin Natuursteen. Het oudste bedrijf (1898) in de regio Haarlem, welke gespecialiseerd is in grafmonumenten, gedenkmonumenten en asbestemmingen. Beide bedrijven worden geleid door Guy Troupin (de 5e generatie). Door meerdere overlijden binnen de familie besefte hij dat elke uitvaart uniek is. Door groot of anders te zijn maakt niet het verschil. Om een uitvaart uniek te maken is meer nodig. Het zit hem vooral in de begeleiding en hoe de uitvaart uiteindelijk geregeld is. Vooral het laatste is erg belangrijk. Wij proberen onze klanten met beeld en gevoel te laten zien en ervaren wat de mogelijkheden zijn, dat maakt uiteindelijk van elke uitvaart een unieke uitvaart.

Het familie bedrijf is sinds 1898 gevestigd in Haarlem. Vanaf deze tijd heeft de familie Troupin ruime ervaring opgedaan in het adviseren van haar klanten, die tijdens een cruciale en verdrietige fase in hun leven belangrijke beslissingen moeten nemen. De medewerkers van Troupin Uitvaartzorg zullen u bijstaan en steunen gedurende het gehele traject. Wij geven de uitvaart van uw naaste aan de hand van uw aanwijzingen vorm van het begin tot het eind. Vanaf het voorgesprek via de melding van overlijden tot het grafmonument en de nazorg. Indien u dat wenst kunt u bij ons voor alles terecht, uiteraard bent u vrij in uw keuzes die u maakt.

Onze medewerkers zijn vierentwintig uur per dag en zeven dagen in de week telefonisch bereikbaar voor het melden van een overlijden of als u hulp nodig hebt.