• Bijzondere momenten
  • Dierbare herinneringen
  • Altijd in gedachten
  • Herdenk het leven
  • Voor altijd verbonden
  • Om nooit te vergeten

Opbaren

Thuisopbaring

Het komt steeds vaker voor dat de nabestaanden kiezen om de overledene thuis in de vertrouwde omgeving op te baren. U kunt dan op elk gewenst moment van de dag bij de overledene zijn. De overledene kan opgebaard worden in een kist of op zijn/haar eigen bed. Thuis afscheid nemen is heel intiem en er hoeven geen afspraken gemaakt te worden voor een bezoek regeling. Bij een thuisopbaring komen we elke dag bij u kijken hoe het gaat. Indien u wenst dat wij de bezoeken begeleiden op vast afgesproken momenten dan kan dit uiteraard ook.

Uitvaartcentrum

Nabestaanden zijn vrij om te kiezen in welk uitvaartcentrum de overledene zal worden opgebaard. Hier dienen wel bezoekafspraken gemaakt te worden voor de familie om afscheid te kunnen nemen.
Een nadeel van het opbaren in een uitvaartcentrum kan wel zijn dat het minder intiem is. Het voordeel is dat een grote condoleance vaak wat makkelijker georganiseerd kan worden.

24-uurs afscheidskamer

Wanneer er geen mogelijkheid is om de overledene in huis op te baren en u toch graag een huiselijke omgeving zou willen, of een omgeving waar u als familieleden onbeperkt en met alle privacy bij u dierbare wilt zijn, dan kunt u kiezen voor een 24-uurs afscheidskamer. Deze kamer is van alle gemakken voorzien. Zo is er een ontvangstkamer met sfeervolle verlichting, een zitje en een bank. Een aparte opbaarkamer, een toilet en een keukentje. Vaak is er ook audio apparatuur aanwezig zodat u naar uw gewenste muziek kunt luisteren. De meeste afscheidskamers bieden ook de gelegenheid voor een condoleance. Indien u dat wenst kunnen wij dit voor u begeleiden.

Het vertrek op de dag van de uitvaart kan vanuit deze kamer plaatsvinden.

voor de uitvaart