• Bijzondere momenten
  • Dierbare herinneringen
  • Altijd in gedachten
  • Herdenk het leven
  • Voor altijd verbonden
  • Om nooit te vergeten

Locaties

De meeste uitvaartplechtigheden worden nog steeds gehouden in een crematorium, Aula, kerk, moskee of in een uitvaartcentra. Deze locaties zijn geheel ingericht om dienst te doen bij een uitvaart. Wanneer u de plechtigheid laat plaatsvinden op de begraafplaats of crematorium hoeven de mensen zich niet nog een keer naar een andere locatie te verplaatsen. Voor mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn is dit een fijne oplossing.

Een eigen uitvaartlocatie kiezen

Wat veel mensen niet weten is dat de plechtigheid helemaal niet op een van bovengenoemde locaties hoeft plaats te vinden. Het komt steeds vaker voor dat de uitvaart plaats vind op een favoriete locatie van de overledene. Zoals bijvoorbeeld voor een fanatiek tennisser het afscheid in het clubhuis houden. Of iemand die graag op het strand was een waardig afscheid geven in een van de strandtenten.

Door het zelf kiezen van een locatie die bij de overleden persoon past maakt u de uitvaart nog persoonlijker. Hiervoor moet wel wat meer georganiseerd worden dan bij een standaard locatie maar onze uitvaartleidster zal u ook hierin geheel ontzorgen.  

De uitvaart in uw eigen huis of tuin

Wanneer uw huis of tuin groot genoeg is om alle belangstellende te ontvangen kunt u ook de overweging maken om de uitvaart dicht bij huis te houden. Een voordeel hiervan is, is dat de kosten niet zo hoog op hoeven lopen. Echter een nadeel is dat er veel meer geregeld dient te worden zoals extra stoelen, catering, eventuele bediening etc.
Ook hierbij kan onze uitvaartleidster u adviseren en eventueel de gehele organisatie van u overnemen.

tijdens de uitvaart