• Voor altijd verbonden
  • Herdenk het leven
  • Om nooit te vergeten

Haarlemse regio houten kist

De Haarlemse regio houten grafkist

De regio Haarlemse houten grafkist is in alle opzichten Uniek.
De grafkist wordt gemaakt van hout uit de regio, denkt u hierbij aan; Haarlem, Haarlemmermeer, Heemstede, Velsen , en Bloemendaal. Uiteraard als het hout er is kunnen de kisten gemaakt worden van hout uit elke regio waar bomen beschikbaar zijn. De bomen die hiervoor gebruikt worden zijn niet gekapt met als doel om er een grafkist van te maken, maar omdat ze toch gekapt moesten worden en eigenlijk als eindbestemming hadden om versnipperd te worden.
Met een overlijden is er altijd een bepaalde tijdsdruk voor het op tijd leveren van een kist. Wij hebben diverse kisten op voorraad uit diverse regio’s van diverse houtsoorten. Mocht uw voorkeur hier niet bij zitten, dan kan het zijn dat de kist iets later geleverd wordt omdat deze dan speciaal gemaakt wordt.

Herkomst

De herkomst van deze kist is niet in alle gevallen exact te bepalen, het kan zijn dat wij weten uit welke regio/plaats het hout is, voor de toekomst streven wij ernaar om van elke kist de exacte plaats van herkomst te garanderen. Bij elke kist door ons geleverd krijgt u een echtheid certificaat van de herkomst van de boom. Omdat wij de natuur erg belangrijk vinden, garanderen wij u dat de bomen niet onnodig gekapt zijn en dat er voor elke verkochte kist € 50,- wordt gestort aan natuurmonumenten.

Troupin Uitvaartzorg


Uw eigen kist van een boom uit uw tuin

Heeft u interesse om van een boom uit uw eigen tuin een kist te laten maken dan kunnen wij dit uiteraard voor u verzorgen. De gedachte hierover is misschien wat vreemd, maar ook bijzonder en Uniek. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Troupin Uitvaartzorg


Voor iedereen beschikbaar

Guy Troupin wil dat iedereen gebruik kan maken van een grafkist welke is gemaakt van regionaal hout en levert de grafkist aan elke uitvaartondernemer. De kist is leverbaar vanaf € 1275,- afhankelijk van het soort hout en uw wensen.

Wilt u meer informatie, neemt u dan gerust contact met ons op 023-542 7548

 

inspiratie